-

Återigen: emelieandren.devote.se Puss!

NY BLOGG, emelieandren.devote.se!!!!!

Byter härmed blogg, tack för tipset Carro och Kirre. Bloggen kommer finnas kvar för minnenas skull! Haha. Bloggen är cepe tyvärr, så går inte att länka. Men om ni vill följa mig fortfarande finns jag på: emelieandren.devote.se. Inte fixat ordentligt på bloggen än men aja.. Kanske kommer ett inlägg här någongång, men mest kommer jag finnas på devote. Vem vet, kanske börjar skriva i denna en dag ( eller om en dag haha).. Hoppas ni vill följa mig där också! Tack för att ni följt min blogg mina 4 läsare! Haha, nejdå. Tack! Puss!

GRATTIS LIAS!!

Blogg.se är fortfarande helt fucked!;s Ingen aning om det är just blogg.se eller om det är min dator som är dryg men ska återgärda problemet senare. Dagen har iallafall tillbringats på Ingestrand med Josefin, fixat lönen, skrivit ut hamnfestsbiljetten och städat rummet. GRATTIS lilla fina bror Lias som blir 5 år idag!! Jag älskar dig! Bilder går inte att ladda upp ;s Men jaja, återkommer när det funkar! Puss!

Blogg.se krånglar

Jobbat klart! Åtminstonde för 17 dagar. Så jäkla skönt att äntligen vara ledig! Får bli stranden imorgon och fira lillebror som blir 5 år! <3 Dessutom ska jag fixa med min lön, eftersom jag fick utbetalningskort och jag vill ha in det på kontot. Det är mina enda planer inför morgondagen. SKÖNT! Laget har match mot Klässbol imorgon, men ska inte vara med. Lycka till hörrni! Bloggen är fucked idag, går knappt och ladda upp bilder, funkar inte att ändra text eller någonting. Arg man blir! Borde byta ut blogg.se mot bloggplatsen. Värt att fundera på. En bild fick jag till iallafall, på mitt nya linne jag fick av mami. Kanske värt att ha till helgen? Gillar inte rött och rosa egentligen tillsammans, men jag diggar linnet iallafall! Ehee, ser ut att ha jäättekonstig mage på bilden men böjer mig ner. Det är därför! Det funkar inte att byta rad heller, så blir ett så att säga " ihopsatt" inlägg. Jäkla blogg.se!! Well well, blir Scrubs nu. LÖVEIT! Puss!

sommar=jobb

Åh vilken fullt-upp-dag detta kommer bli. Klockan ställdes på 8 imorse, åt frukost och iväg för jobb med fotbollslaget. En full lastbil med 7 kilos kartonger väntade på oss. Till en början bärde jag ut och staplade, innan jag fick stå i lastbilen och " kasta" kartonger till de som skulle stapla. Svetten rann av samtliga av oss haha.
Efter det blev det träning, gick åt helvete för min del. Har inte tränat fotboll på ASLÄNGE!
Nu har jag iallafall dushat, kastat i mig mat och druckit värsta goda saken, Kiwi-tea. Någon sorts saft som man blandar ut. Var aslänge sen jag drack saft och vill liksom peppa inför jobbet HOST*
Så åker till jobbet om en kvart, dock bara 3,5 timmars jobb så det borde gå fort.
Direkt efter det blir det till hästen, tror inte jag rider idag men måste dit iallafall. Efter det kan jag slappna av..
SKÖNT!

Taggad inför helg nu också. Hamnfest!! Då kör vi som aldrig förr!!!!



haha cäpää! Men som ni förstår, här vill jag sitta hela dagen! Eller ligga på en vit sandstrand med vinden som blåser i håret. Okej, nu får jag ge mig. Off to work!
 
Puss!

RSS 2.0